aanbod aanhangers en trailers

Bent u misschien op zoek naar een kipper, een motortrailer of bijvoorbeeld een bakwagen? Wij bieden een ruime keuze en vooral lage prijzen. Kortom, wij bieden een oplossing voor elk budget! Dus bekijk op uw gemak ons online aanbod aanhangers en trailers. Ook bent u welkom in onze showroom.

verschillende typen aanhangers

enkelassige aanhangers

Enkelassige aanhangers zijn de meest gebruikte aanhangers. Niet alleen zijn ze compact en dus makkelijk in gebruik maar daardoor ook eenvoudig rond het huis te stallen. Vandaar dus dat deze aanhanger eerst en vooral gebruikt wordt door particulieren.

dubbelassige aanhangers

Op grond van de extra as geeft een dubbelassige aanhanger extra zekerheid als zware materialen vervoerd moeten worden. Daarnaast heeft de aanhanger een sterk frame. Er moeten tenslotte veel gewicht vervoerd worden. Zowel bedrijven als particulieren maken om die reden gebruik van de aanhanger.

plateauwagens

Plateauwagens zijn niet alleen oersterk maar ook praktisch. Daarom zijn het echte alleskunners. Aan de ene kant geschikt voor het vervoer van bouwmaterialen maar aan de andere kant ook geschikt voor bijvoorbeeld hoveniers. Kortom, een echt werkpaard en misschien daardoor dus zo populair.

bakwagens

Bakwagens zijn er in veel soorten en maten. Om die reden zijn ze zo populair bij zowel bedrijven als particulieren. Niet alleen verkrijgbaar als enkelassige aanhanger maar ook als dubbelassige aanhanger. Bovendien zijn de aanhangers voorzien van een bak en daardoor dus voor zo veel taken geschikt.

kipper aanhangers

Een kipper aanhanger kan haar lading kiepen. Daarom is het mogelijk om zo snel zand en grind te lossen. Al met al is deze aanhanger populair, niet alleen bij bedrijven maar ook bij particulieren. Als u interesse heeft helpen wij graag bij het maken van uw keuze.

bagagewagens

De bagagewagen is gericht op particulieren en ideaal voor bijvoorbeeld vakanties. Niet alleen kunnen zo extra spullen meegenomen worden maar ook blijft er meer ruimte over in de auto. Verder maken niet alleen verenigingen maar ook sportclubs gebruik van deze aanhanger.

autotrailers en motortrailers

Wanneer u een auto of motor moet vervoeren is een trailer toch ideaal. Bovendien zijn ze in diverse formaten verkrijgbaar en dus bruikbaar om zowel enkele als meerdere items te vervoeren. Toch worden autotrailers en motortrailers niet alleen door bedrijven gekocht maar ook door particulieren.

huifaanhangers / gesloten aanhangers

Geschikt om goederen niet alleen droog te houden maar ook om ze niet vuil te laten worden. Zowel verkrijgbaar met huif of als een compleet gesloten type. Bovendien zijn deze aanhangers ook nog makkelijk af te sluiten. En vooral daardoor zijn ze zowel voor bedrijven als particulieren geschikt.

logo aanhanger en trailers putten
Aanhangers en Trailers BV
Adres: Hoornsdam 9
Postcode: 3882 RM Putten
Telefoon: +31 (0)341 357 644
E-mail: [email protected]

Openingstijden

maandag: 07.30 – 17.30 uur
dinsdag: 07.30 – 17.30 uur
woensdag: 07.30 – 17.30 uur
donderdag: 07.30 – 17.30 uur
vrijdag: 07.30 – 17.30 uur
zaterdag: 07.30 – 12.30 uur
zondag: gesloten

Websites Vierhouten Groep